U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nathalie Roozen

Sinds 2012 gecertificeerd mindfulness-trainer VVM

 

Ruime ervaring in het geven van mindfulness trainingen aan artsen en zorgprofessionals

 

 

Na het behalen van mijn artsexamen, ben ik als arts werkzaam geweest in verschillende functies en werkgebieden, zowel in het ziekenhuis als daarbuiten. Op dit moment ben ik docent voor de Masterfase van de geneeskundeopleiding.

Door privéomstandigheden heb ik destijds hele andere keuzes moeten maken dan ik, toen ik afstudeerde, voor ogen had. Achteraf ben ik erg blij dat ik hierin mijn hart heb gevolgd en heel dicht bij mijn gevoel ben gebleven, maar dat was op dat moment niet makkelijk.

Sinds 2012 ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer en verzorg ik naast mijn andere werk, vanuit mijn bedrijf, mindfulness-trainingen voor voornamelijk zorgprofessionals.

Ik ben moeder van 2 prachtige dochters, die altijd als uitgangspunt hebben gediend bij de keuzes en beslissingen die ik op werkgebied heb gemaakt. Mijn werk-privé-balans is in evenwicht en ik ben dankbaar dat ik hierin de ruimte heb om mijn ‘drive’, creativiteit en het moederschap op een voor mij ‘goed voelende’ manier invulling te kunnen geven.